Beata Mannheimer ny Head of Production på Filmlance

Okategoriserade

Vi är otroligt glada & stolta över att välkomna Beata Mannheimer till Filmlance som vår nya Head of Production! Hon blir ett grymt tillskott med sin långa och gedigna erfarenhet från branschen, senast från Film Capital Stockholm. Varmt välkommen ombord!

Beata Mannheimer är född i Göteborg och efter en master vid Handelshögskolan i Göteborg började hon i filmbranschen på produktionsbolaget Göta Film, där hon även blev delägare. Hon har arbetat som produktionsledare i reklamfilmsbranschen och som projektledare för dans- musik- och teaterproduktioner. Hon har varit en motor i talangprogrammet Stockholm Debut, startat ledarskapsprogram för kvinnliga producenter och varit drivande i att få igång Filmarbetarutbildningen i Stockholm och Filmbranschens Yrkesnämnd. 2018 blev hon operativ chef och sedan verksamhetschef för Film Capital Stockholm. Förutom produktion så hade hon där ett särskilt fokus på kompetens- och talangutveckling. Beata initierade här också ett EU-stött projekt för att låta rörlig bild bli en del av stadsutvecklingen – det branschöverskridande Smart Kreativ Stad.