BECK – Rage room får premiär 21 januari på C More

Långfilm

BECK – Rage room får premiär på C More den 21 januari!

BECK – Rage room har redan fått en fin recension hos MovieZine;

Ett välskrivet och personligt drivet kriminaldrama

Martin Wallström tar täten när det blir personligt för karaktären Josef i det här intensiva kapitlet av filmserien om ”Beck” – gruppen. Det är kriminaldrama som levererar spänning och starka känslor från början till slut.

Klicka på länken för hela recensionen

Synopsis: En man hittas brutalt mördad i skogen precis vid ett löpspår. Alex, Steinar och Martin är på plats och börjar lägga en plan för utredningen. Josef har varit på klassåterträff och träffat Cissi, som han hade en kort kärleksrelation med. Hon berättar om sin pappa gått bort i en hjärtinfarkt efter att ha blivit brutalt väckt mitt i natten av en maskerad person som tvingat honom öppna upp kassaskåpet sin guldsmedsverkstad. Hon är upprörd över polisens agerande, utredningen lades snabbt ner, ingen gripen. För att hamna i bra dager hos Cissi pratar Josef med poliserna som hade med inbrottet att göra och börjar inofficiellt utreda fallet utan Alex godkännande. Han får med sig Steinar i sitt undersökande då de ramlar rakt in i ytterligare en makaber brottsplats.